Chanthanu Traditional Thai Health Center                                    

                       Thaise Traditionele Massage voor iedereen, overal en altijd.                     Leer het zelf  !

Chanthanu Traditional Thai Health Center voor bedrijven

Chanthanu Traditioneel Thai Health Center is er ook voor bedrijven. Wij kunnen uiteraard de bekende stoelmassages verzorgen maar ook veel effectievere massages die direct effect hebben op de lichamelijke klachten van uw werknemers of collega’s.  

Chanthanu heeft zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd in bijvoorbeeld  “office syndrome “ klachten als : Lage rugpijn (chronisch en acuut), Frozen Shoulder, Carpaal Tunnel Syndroom, Schouderpijn, Spierknopen etc.  

Vaak kunnen wij uw medewerkers weer snel van hun klachten af helpen zodat zij weer productief en zonder pijn verder kunnen.  

prijzen vanaf € 100 exclusief btw per dagdeel van 4 uur

Chanthanu Traditional Thai Health Center bedrijfs workshops

Naast behandelingen bieden wij ook workshops en masterclasses aan voor bedrijven. Zie hoofdstuk Workshop Programma.  

Prijzen voor bedrijfsworkshops gaan altijd in overleg.  Bel ons voor meer informatie 06 25333403

Chanthanu Traditional Thai Health Center voor sportclubs

 Naast de office syndroom behandelingen is Chanthanu een bekende speler in de markt voor sportmassage geworden. Wij hebben uitgebreide voordeel programma’s voor verenigingen en sportclubs waarbij de blessure gevoeligheid hoog ligt.  

Ondanks dat sport gezond is, is het niet ondenkbeeldig dat je ooit een blessure of aandoening zult krijgen. Vaak zijn deze blessures of aandoeningen van onschuldige aard, maar soms is het ernstiger en zijn de klachten zo erg dat je langere tijd niet kunt sporten. Daar zit natuurlijk niemand op te wachten. Gelukkig zijn de meeste blessures en aandoeningen van onschuldige aard. Toch is het belangrijk om jezelf af te vragen hoe je het kunt voorkomen en wat je er zelf aan doen kunt doen  

Chanthanu Traditional Thai Health Center in Lelystad is gespecialiseerd in het herkennen en behandelen van veel uiteenlopende sport blessures en heeft in de afgelopen jaren veel sporters bijgestaan. Omdat het aantal klanten uit de sportwereld maar blijft groeien heeft Chanthanu een programma ontwikkeld om sporters tegen een heel redelijk tarief te ondersteunen bij het voorkomen en behandelen van veel bekende blessures. De aanpak van Chanthanu is voornamelijk gericht op preventie en snel herstel.  

Binnen dit programma krijgen de leden van een specifieke sportclub de mogelijkheid om voor € 7,50 euro een “sport treatment card“ te kopen die een jaar geldig is en een korting biedt van maar liefst 15% op alle behandelingen en sportproducten. Bovendien krijgt iedereen die voor de Sport Treatment Card gaat een gratis pot 5 Golden Dragon Brand 20gr gele Thaise Kruiden Balsem twv € 6,50.   

Deze super verzorgende balsem bevat : kokosvet, Lemongrass, Borneol (kamfer) Methyl salicylaat, Zingiber cassumunar (in het Thais “Plai”). Geen steroïden. De balsem werkt ontstekingsremmend, pijnstillend, huid verzorgend (anti septisch) en is een geweldig hulpmiddel bij de warming up voor de training of de wedstrijd. Alle informatie over deze balsem is gemakkelijk terug te vinden op www.thaimassagesupplies.com.  

De kaart wordt op naam gezet en is persoonlijk. De kaart mag echter wel gebruikt worden door de partner van de kaart card houder.  

Om in aanmerking te komen voor een dergelijke kaart dient men een bewijs van lidmaatschap van de betreffende sport vereniging te overleggen.  

Omdat de behandeling van sportblessures vaak niet langer dan een half uur hoeft te duren biedt deze kaart u de mogelijkheid om een zogenaamde 3 strippen kaart van 3 x 35 minuten aan te schaffen, de tijd die gemiddeld per behandeling nodig is voor de meeste voorkomende blessures en kwalen de prijs van deze strippenkaart bedraagt € 52,50 – 15% = € 44,63 inc BTW. Dat is nog geen € 15 per behandeling.  

Veel sporters maken hiervan gebruik en komen voor bijvoorbeeld en voet & onderbeen massage of voor blessures aan pols, schouder, rug etc.  

De kaart wordt op naam gezet en is persoonlijk. De kaart mag echter wel gebruikt worden door de partner van de kaart card houder.  

Om in aanmerking te komen voor een dergelijke kaart dient men een bewijs van lidmaatschap van de betreffende sport vereniging te overleggen.