Chanthanu Traditional Thai Health Center                                    

                       Thaise Traditionele Massage voor iedereen, overal en altijd.                     Leer het zelf  !

 
Alle workshops en masterclasses worden regelmatig georganiseerd en zijn tevens als prive opleiding beschikbaar. Chanthanu Summer School 2019 (juli tm sept) staat echter geheel in het teken van Tok Sen. Medio eind augustus zal zoals gewoonlijk de najaars cursus kalender uitkomen. Wij verwachten een grote belangstelling en maken daarom gebruik van een voor-inschrijvingslijst.want gezien het specialistische karakter, heeft een klas nooit meer dan 6 studenten en altijd twee docenten/trainers. Wat houdt dit in? Eigenlijk niets anders dan dat u kenbaar maakt deel te willen nemen aan een cursus.Tok Sen (wordt gedurende deze periode (Chanthanu Summer School 2019) 2 x per maand gegeven). Het kost u niets en u zit ook nergens aan vast. U krijgt echter van ons wel voorrang als u definitief inschrijft voor een bepaalde datum zodra die bekend zijn.. U kunt zich voor deze workshop (voor)inschrijven via het contact formulier. Indien u uw naam, telefoonnummer en email adres aan ons door geeft met de vermelding preferred-list, nemen wij zsm contact met u op. vragen ? bel of mail ons gerust (via het contactformulier)

Algemeen

Voor deelname aan een workshop gelden de volgende basis regels :

  1. Deelname is uitsluitend mogelijk door voor inschrijving
  2. Betalingen dienen minimaal 6 dagen voor aanvang van de workshop op onze rekening staan
  3. Hygiëne staat bij ons op nummer 1, dat verwachten wij van u ook
  4. Indien u een foto op uw certificaat van deelname of diploma verzoeken wij u deze voor aanvang van de les in te leveren.
  5. U dient ca 15 minuten voor aanvang van de workshop aanwezig te zijn
  6. Bij niet tijdig melden dat u later komt kan uw plaats worden gegeven aan een reserve cursist
  7. Workshop korting vouchers kunnen samen met de Chanthanu Membership card worden gebruikt
  8. Chanthanu behoudt zich het recht toe om een workshop bij onvoldoende bezetting te schrappen en of te verplaatsen. (uiteraard krijgen alle reeds ingeschreven deelnemers binnen 3 werkdagen het inschrijfgeld retour gestort.