Chanthanu Traditional Thai Health Center                                    

                       Thaise Traditionele Massage voor iedereen, overal en altijd.                     Leer het zelf  !

Eerste bezoek

Vóór de behandeling:

Een zware maaltijd vlak voor de behandeling wordt sterk afgeraden en als u ons voor de eerste keer bezoekt doet u er goed aan om ruim op tijd te komen om uw medische gesteldheid en wensen met ons te bespreken. Indien u zich voor of tijdens de behandeling niet op uw gemak voelt is het zaak dat direct met uw therapeut te bespreken.

Voorzichtigheid geboden

Hoewel u voor vele massagevormen (of onderdelen hiervan bv. alleen een voet, schouder of rug massage) bij Chanthanu terecht kunt, is Thaise massage niet voor iedereen weggelegd. Denk hierbij aan uw medische conditie want deze massage is niet bedoeld voor mensen die lijden aan huidinfecties, open of nog niet genezen wonden, hartziekten of  vlak na een chirurgische ingreep, chemotherapie of bestraling. Indien u twijfelt aan uw medische gesteldheid is het altijd raadzaam om eerst een arts te raadplegen. Lees ook “voor wie is Thaise massage geschikt ? “

Op de grond ?

 

 

Oorspronkelijk worden Thaise massages gegeven op een futon (Thaise mat) die op de grond ligt.

Tegenwoordig zijn de meeste westerse praktijken uitgerust met grote massage tafels en comfortabele massage matrassen. Helaas kunnen op deze tafels niet alle rek en strek oefeningen worden uitgevoerd.

 

 


Aan- of uitgekleed ?

Tijdens de Thaise Traditionele massage kunt u gewoon uw kleren aan houden wel adviseren wij u om ruime gemakkelijk zittende kleding te dragen. Indien u die niet heeft verstrekken wij deze kleding in bruikleen. Wij vragen hier een toeslag voor van € 1,50 (wassen en strijken). De massage praktijk mag echter nooit met schoenen aan betreden worden.

 

 

En bij een Olie & Aroma Therapie?

Uiteraard kan een olie massage niet gegeven worden aan een cliënt die zijn kleding aan heeft. Om zoveel mogelijk van het lichaam te kunnen behandelen dient u zich op uw ondergoed na uit te kleden. (zie hiervoor ook onze huisregels). Zodra u op de massage tafel ligt wordt u bedekt onder een badlaken. Alleen de te masseren lichaamsdelen zijn onbedekt en bij het omdraaien blijft u gewoon onder het badlaken liggen.