Chanthanu Traditional Thai Health Center                                    

                       Thaise Traditionele Massage voor iedereen, overal en altijd.                     Leer het zelf  !

Thais Oil, Aroma & Medical Hot Compress (kruidenstempel Massage

Deze massage is een combinatie van olie, aroma therapie en kruidenstempels voor rug, nek en schouders


Volgens de oude traditionele Thaise medicijnwetenschap kunnen pijnen en spanningen, die niet met drukpunt massages of andere massages kunnen worden weggenomen soms beter behandeld worden met een warm kruiden kompres. Bij deze behandeling worden kruidenballen gebruikt, in het Thais 'Loehk Prakob'.Deze therapeutische massage zorgt ervoor dat je geest en je lichaam in een diepe ontspanning komen. 

Hierdoor zorgt het ook voor verlichting van spierpijn en spanning. Door de scrubbende werking van de bundels worden de poriën geopend en het lichaam gereinigd. De kruiden stempels optimaliseren de stofwisseling en zorgen ervoor dat de afvalstoffen sneller en gemakkelijker afgevoerd worden. Na de behandeling zult u ook merken dat de doorbloeding beter is. Vooral mensen met migraine, burn-out, obstipatie, jicht en reuma hebben baat bij deze therapeutische behandeling. 

De kruidenstempels zijn gevuld met ontspannende, reinigende en activerende kruiden. 
Kruidenstempels worden echter ook gebruikt om ‘stand alone’ blessures te behandelen. Een aantal vaak gebruikte kruiden zijn tumeric poeder, korianderzaden, lavendelbloemen, eucalyptusbladeren, verse gember, ginseng wortel, sinaasappelschillen, komijnzaden en rooibos in een mengsel van citroengras-, lavendel- en pepermuntolie.