Chanthanu Traditional Thai Health Center                                    

                       Thaise Traditionele Massage voor iedereen, overal en altijd.                     Leer het zelf  !

  

Specials  :  

1.      Life Balance classes

2.      Ervaringslessen en oefenprogramma’s (voor ITM examens)

3.      Examen training

1.      Life Balance classes

Een Life Balance Class is een sessie van 2 uur waarin u zelf een Nuad Bo-Rarn ontspanningsmassage ontvangt en zelf een massage geeft onder leiding van een ervaren Chanthanu instructeur/docent. De docent doet de positie voor en u doet dezelfde positie na. Deze massage wordt over de kleren heen gegeven. Wij adviseren u gemakkelijke en los zittende kleding te dragen. Wij adviseren sterk om samen met een kennis, vriend, of familielid te komen. Voor een massage moet je immers met z’n tweeën zijn.

Vooropleiding : Introductie Nuad Bo-Rarn (dit geldt voor alle deelnemers)

Prijs            Duur         Frequentie               Bijzonderheden

€ 20*          2 uur         2 x per 2 week        Zie ook ons loyaliteitsprogramma

*) De kosten voor een Life Balance les bedraagt € 20 per class p/p. Voor houders van onze lidmaatschapskaart bedragen de kosten slechts € 17,50 per class.

2.      Ervaringslessen en oefenprogramma’s (voor ITM examens)

Wij kunnen ons voorstellen dat u bepaalde technieken extra wilt oefenen onder begeleiding van een ervaren therapeut/docent. Zeker aan te raden voor studenten die de geleerde technieken extra willen oefenen. Deze lessen gaan op afspraak en worden speciaal op uw behoeften afgestemd. De duur van deze lessen zijn ½ uur, 1 uur of 1 ½ uur en de kosten voor deze lessen bedragen respectievelijk € 20, € 35 en voor anderhalf uur € 45. Maximaal 2 deelnemers per sessie. De prijs geldt hier per sessie en dus niet per deelnemer. Voor houders van een lidmaatschapskaart geldt hier een korting van 5%.

Wij organiseren vanaf 1 september 2017 ook 1 x per week een inloop avond van 2 uur (onderverdeeld in blokken van 1 uur) en is voor iedereen die samen met een model wil oefenen met een docent op de achtergrond. De prijs voor deze les bedraagt € 20 per uur. 1 e sessie is van 19:00 – 20:00 en de 2 e sessie van 20:30 – 21:30. Voor houders van een lidmaatschapskaart geldt hier een korting van 5%.

3.      Examen Training

Direct na de instructie dagen van een professionele opleiding uit het ITM Thai Hand Programma zal Chanthanu Academy een aantal examen workshops (afgestemd op de meest recent gegeven opleiding) organiseren. Deze workshops (1 ½ uur) zijn afgestemd op de officiële ITM examens en behandelen alle belangrijke eisen. De prijs voor deze workshop bedraagt € 40. Voor houders van een lidmaatschapskaart geldt hier een korting van 5%.